fbpx

Še nimate urejenih in verificiranih podatkov na Googlu?

 

Ni še prepozno.
Poskrbeli bomo, da vas bodo ljudje našli pri lokalnem iskanju v Googlu ali Google Zemljevidih.

Kaj je Google ureditev podatkov - Google My Business?

Google My Business (kjer uredimo Google podatke za podjetja) je popularen poslovni imenik, ki vključuje Google Zemljevide, Google iskanje in Google +. Ti poslovni profili na Googlu omogočajo strankam, da lažje najdejo željena podjetja ali organizacije v okviru velikega števila kategorij, hkrati pa dajejo možnost koriščenja storitev kot je direkten klic ali uporabo navigacije poti do podjetja.

Zraven osnovnih podatkov Google omogoča, da dodamo ostale informacije v profil, kot je tekst, fotografije, video, delovni čas, spletni naslov itd. in na ta način pomaga, da stranka dobi točne informacije.

Z verifikacijo Google profila, da Google dovoljenje da registrirate svoje podjetje v Googlovo bazo. Z verifikacijo podatkov se dobi administracija nad profilom, s čem je zagotovljena možnost upravljanja s podatki, ki se prikazujejo. V kolikor verifikacije ne nardite lahko pride do zlorab, da kdo drugi prevzame upravljanje nad vašim profilom brez vaše vednosti.

 

 

Vaše podjetje bomo postavili v ospredje

Z ureditvijo in verifikacijo podatkov bomo vaše podjetje postavili pred konkurenco, ki teh podatkov nima urejenih. Ko vas bodo ljudje iskali v iskalniku Google ali Google Zemljevidih boste neposredno povezani z vašimi strankami.
Posredovali jim bomo najpomembnejše informacije, ki jih potrebujejo tako vas ne bodo mogli spregledati.

 

 

 

 

slika1b

Stranke bodo takoj vedle s čim se ukvarjate

Stranke bodo takoj vedele kakšna je vaša dejavnost, hkrati pa vas bodo zlahka našli. Strankam bodo podatki, ki jih iščejo na dosegu prstov in se bodo lahko na vas preprosto obrnili že z enim klikom.

najdli

Ljudje vas bodo zlahka našli

Nastavili vam bomo delovni čas podjetja, podatke za stik in ostale pomembne informacije. Strankam je takšen način izpostavitve zelo priljubljen saj, so na dosegu prstov in se lahko na vas obrnejo zgolj z enim klikom.

 

 

Prepričajte z edinstvenostjo

S slikami bomo prikazali vašo edinstvenost, najboljšo ponudbo vašega podjetja še preden ti pridejo do vas.

 

benefits-show_1x

posebna-ponudba

 

 

 

Izpostavite vašo aktualno ponudbo

Imate v podjetju posebno akcijo, dogodek? Tukaj lahko izpostavimo vaš aktualno ponudbo in s tem dodatno pritegnemo stranke k obisku. 

 

 

 

 

 

 

Zadovoljne stranke – najboljša reklama

Predstavite mnenja strank in jim omogočite, da svoje izkušnje delijo s svetom.

mnenja

Novice

Turisti uporabljajo Google Zemljevide!

Turisti vedno več uporabljajo Google Zemljevide, ki jim pomaga pri načrtovanju poti in pa za raziskovanje območja na sami lokaciji. Na lokaciji kjer so se namestili iščejo kje se bodo zvečer zabavali, kje in kaj bodo večerjali, kje bodo popili kakšno pivo, pojedli sladico ali pa spoznali lokalno ponudbo.

Prav tako načrtujejo kaj bodo počeli drugi dan, kaj si bodo ogledali, kje bodo šli v shopping itd. V kolikor podatki niso urejeni, turist ne vidi te ponudbe in se mora posluževati drugih načinov za pridobitev informacij.

iskanje

Da pa bodo turisti izbrali ravno vas je zelo pomembno, da so ti podatki urejeni, da je predstavitev podjetja ali storitve narejena profesionalno s čemer bo izstopala iz konkurence, kar bo pritegnilo kupca, da bo izbral ravno vas.

Trenutno je na področju gostinstva urejenost podatkov še zelo nizka, kljub temu, da se Google Zemljevidi veliko uporabljajo. S tem se izgublja veliko novih strank, ki brskajo po zemljevidu, da bi našli željeno.

5 razlogov zakaj je pomembno, da so podatki urejeni

  1. Potencialni kupci, stranke, pacienti želijo čim bolj, da se spoznajo z vašim podjetjem, ki ga želijo obiskati. V kolikor je okolje prijetno obstaja velika verjetnost, da se zgodi moment za prodajo.
  2. Slikovni prikaz, video predstavitev itd. bo ohrabrila ljudi, da kliknejo na vaš rezultat v Google iskanju, Google Zemljevidih, spletni predstavitvi ali Facebook strani.
    benefits-show_1x
  3. Boljša pozicija v Google iskalniku. Google iskalnik favorizira rezultate, ki imajo verificirano poslovno lokacijo in urejene podatke.
  4. Enostavna predstavitev vaše ponudbe, kjer prikažete notranjost, zunanjost podjetja, izpostavitev ponudbo iz menija, predstavite zaposlene oz. ekipo itd.
  5. Turisti uporabljajo Google Zemljevide!

Cenik

Basic

Osnovna ureditev Google podatkov za prikaz v Google iskanju, Google Zemljevidih, G+
130 €
ENKRATEN STROŠEK
verifikacija podjetja
ureditev naziva podjetja
ureditev naslova podjetja
delovni čas
telefon
povezava s spletno stranjo
vnos kategorij oz. dejavnosti
ureditev in razporeditev fotografij
 

UPRAVLJANJE GOOGLE RAČUNA

Upravljanje Google računa, objava aktualnih/akcijskih ponudb in mesečno poročanje.
19 €
MESEČNI STROŠEK
upravljanje Google računa
2x mesečna objava aktualnih ponudb
spremljanje in odzivanje na komentarje uporabnikov
posodabljanje podatkov
mesečno poročilo